• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » Tijdschriften

De beste tijdschriften gratis online lezen en krijg geweldige cadeaus bij een proefabonnement


Readly het grootste online platform om favoriete magazine online te lezen

Online je tijdschriften lezen is de nieuwe manier om jouw favoriete magazines te lezen op tablets en smartphones. Er zijn inmiddels een aantal sterke spelers op de markt die deze online dienst aanbieden. Het motto van deze aanbieders is simpel: voorop lopen in de revolutie van digitale magazines.

Hier hebben we de beste aanbieders voor jou op een rij gezet. Wij zijn onder andere erg gecharmeerd van Readly, een Zweedse aanbieder met meer dan 25 jaar ervaring in de branche.

Readly biedt meer dan 4000 tijdschriften aan voor alle abonnees.

Abonneer je vandaag nog en ontvang je abonnement vrijblijvend de eerste maand gratis!

Daarna betaal je slechts €9,99 per maand voor al je favoriete magazines online. Readly is ook altijd opzegbaar, dus je hoeft je niet aan een lang abonnement te binden.


123tijdschriften meer dan 500 aanbiedingen met leuke welkomstcadeaus

Lees je je tijdschriften liever lekker op de bank op de ouderwetse manier, dan zijn de abonnementen van 123tijdschriften.nl wellicht iets voor jou. Hier vindt je meer dan 500 aanbiedingen vaak gecombineerd met geweldige welkomstcadeaus en speciaal geselecteerd voor jou.

Alle magazines zijn keurig op een rij gezet voor jong en oud. Ook zijn ze in bijna elke categorie beschikbaar. 


De leesmap nu met een Bol.com cadeau kaart van €50,00

Leesmap.nl is de grootste speler op de markt van leesmappen in Nederland. U heeft bij leesmap al een leesmap vanaf €4,60 per week. Daarnaast is er keuze uit zeer leuke welkomstcadeaus.