• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » Luisterboeken Management en Zelfontwikkeling

Luister 2 weken gratis de beste management luisterboeken

Persoonlijke ontwikkeling wordt steeds belangrijker voor mensen. Voor sommige mensen is persoonlijke ontwikkeling tegenwoordig zelfs belangrijker dan opklimmen binnen je bedrijf. Boeken over management zijn ook heel interessant voor als je bijvoorbeeld een bedrijf runt. Van deze boeken leer je hoe je goed met je personeel om moet gaan en en hoe je de beste resultaten behaald. Op deze pagina zetten wij een aantal goede boeken voor management en zelfontwikkeling voor je op een rijtje. 

 

Goede zelfontwikkeling boeken
-Het eerste boek dat we willen uitlichten is Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Het boek is de nummer 1 in het geven van inspiratie en motivatie om alles uit je leven te halen. Het helpt heel veel mensen om doelen te stellen en deze ook te halen. Lees hier meer over het boek.

-Het tweede boek is Een Werkweek van 4 Uur van Timothy Ferriss. Dit boek legt je uit hoe je geld kan verdienen terwijl je maar 4 uur in de week werkt. Lees hier meer over het boek.

Goede managementboeken
-Het eerste managementboek dat we aanraden heet De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap. Het boek is van de bekende schrijver Stephen R. Covey. Het boek geeft 7 eigenschappen aan die je helpen om meer uit je leven te halen en sneller je doelen te behalen. Lees hier meer over het boek.

- Het tweede management boek dat we voor je aanraden is Rich Dad Poor Dad van Robert T. Kiyosaki. Het boek gaat over de gewoontes die rijke ouders meegeven aan hun kinderen t.o.v. wat ouders met minder geld hun kinderen meegeven. Lees hier meer over het boek.