• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » Luisterboeken Harry Potter » Luisterboek Harry Potter en de Steen der Wijzen

Luisterboek Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Luisterduur: 9 uur 21 minuten

Harry Potter en de Steen der Wijzen is het eerste deel van de boekenreeks. Harry Potter leeft bij zijn oom, tante en neefje. Hij heeft een zeer ongelukkig leven en wordt als buitenstaander behandelt door zijn gezin.

Alles verandert wanneer er opeens heel veel brieven binnenkomen voor hem. En even later staat er plots een grote reus voor zijn neus. Die vertelt hem de waarheid over zijn ouders en dat Harry een tovenaar is. Ook vertelt hij Harry dat hij naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus mag. Dit verandert zijn leven. Harry leert alles om een tovenaar te worden en komt voor het eerst in aanraking met de duistere tovenaar en aardsvijand Voldemort.

Op goodreads.com, een bekende site waar mensen allerlei boeken beoordelen, is het boek bijna 7 miljoen keer beoordeelt. Het boek krijgt 4.47 sterren van de 5 en dat is dus een hele goede score.


Liever Harry Potter boeken lezen dan naar Harry Potter boeken luisteren? 

Lees je de boeken van Harry Potter liever dan dat je ernaar luistert? Bestel deze dan snel en gemakkelijk via Bol.com! Wij hebben de beste Harry Potter aanbiedingen op Bol.com voor je op een rij gezet.