• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » Luisterboeken Harry Potter » Luisterboek Harry Potter en de Orde van de Feniks

Luisterboek Harry Potter en de Orde van de Feniks

Harry Potter en de Orde van de Feniks

Luisterduur: 26 uur 23 minuten

Harry Potter en de Orde van de Feniks is het vijfde deel van de boekenreeks. Voor het schooljaar is begonnen starten de problemen al voor Harry. Hij hoort helemaal niets van zijn vrienden en maakt zich dus zorgen. Ook gebruikt hij zijn toverstok buiten school, en dit is illegaal omdat hij nog minderjarig is. Hij moet naar een hoorzitting die bepaald of hij nog wel terug mag keren naar Zweinstein. 

Hierna gebeuren er een aantal gebeurtenissen die ervoor zorgen dat Harry niet meer kalm kan blijven. Daarnaast doet Harry een aantal ontdekkingen over zijn verleden. En wat heeft dat met Voldemort te maken...

Op goodreads.com, een bekende site waar mensen allerlei boeken beoordelen, is het boek bijna 2.4 miljoen keer beoordeelt. Het boek krijgt 4.50 sterren van de 5 en dat is dus een hele goede score.


Liever Harry Potter boeken lezen dan naar Harry Potter boeken luisteren? 

Lees je de boeken van Harry Potter liever dan dat je ernaar luistert? Bestel deze dan snel en gemakkelijk via Bol.com! Wij hebben de beste Harry Potter aanbiedingen op Bol.com voor je op een rij gezet.