• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » Luisterboeken Harry Potter » Luisterboek Harry Potter en de Halfbloed Prins

Luisterboek Harry Potter en de Halfbloed Prins

Harry Potter en de Halfbloed Prins

Luisterduur: 19 uur 46 minuten

Harry Potter en de Halfbloed Prins is het zesde deel in de boekenreeks. In het hele land vinden er vreemde aanslagen en rampen plaats. Ook hangt er een onheilspellende mist in de lucht die niet veel goeds voorspelt. Perkamentus, het schoolhoofd van Zweinstein, komt Harry thuis opzoeken. Harry begrijpt niet waarom dat niet kan wachten tot het nieuwe schooljaar. Hij is bang dat het te maken heeft met de nare voorspelling die hij te horen kreeg aan het einde van het 5e schooljaar.

Het 6e schooljaar is Voldemort opnieuw sterker geworden en worden er steeds meer buitenstaanders door hem bij betrokken. Dat belooft dus dat weer een helse strijd te worden...

Op goodreads.com, een bekende site waar mensen allerlei boeken beoordelen, is het boek bijna 2.4 miljoen keer beoordeelt. Het boek krijgt 4.57 sterren van de 5 en dat is dus een hele goede score.


Liever Harry Potter boeken lezen dan naar Harry Potter boeken luisteren? 

Lees je de boeken van Harry Potter liever dan dat je ernaar luistert? Bestel deze dan snel en gemakkelijk via Bol.com! Wij hebben de beste Harry Potter aanbiedingen op Bol.com voor je op een rij gezet.