• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » Luisterboeken Harry Potter » Luisterboek Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Luisterboek Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Luisterduur: 12 uur 41 minuten

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban is het derde deel van de boekenreeks. Harry was na de 2e klas weer teruggekeerd naar zijn oom en tante.  Daar hoort hij het nieuws dat Sirius Zwarts is ontsnapt uit de gevangenis van Azkaban. Sirius Zwarts is een beruchte crimineel en een trouwe aanhanger van Voldemort. Hij is op de vlucht en heeft het misschien wel gemunt op Harry. Omdat Zwarts is ontsnapt wordt de school bewaakt door Dementors. Dat zijn de zeer gevreesde bewakers van Azkaban.  

Harry krijgt in de 3e klas ook een aantal nieuwe vakken. Het vak Verweer tegen Zwarte Kunsten zal hij het meeste nodig hebben dit schooljaar...

Op goodreads.com, een bekende site waar mensen allerlei boeken beoordelen, is het boek bijna 2.8 miljoen keer beoordeelt. Het boek krijgt 4.57 sterren van de 5 en dat is dus een hele goede score.


Liever Harry Potter boeken lezen dan naar Harry Potter boeken luisteren? 

Lees je de boeken van Harry Potter liever dan dat je ernaar luistert? Bestel deze dan snel en gemakkelijk via Bol.com! Wij hebben de beste Harry Potter aanbiedingen op Bol.com voor je op een rij gezet.