• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » E-books & E-Readers

Boeken en E-Books lezen op een E-Reader

Als je het toch fijner vind om zelf te lezen zijn daar ook alternatieven voor. Het meest bekend zijn de E-books. Dit zijn boeken die online te lezen zijn. Ze worden meestal gelezen op een E-reader. Dit is een soort van tablet waar alle boeken op gedownload kunnen worden. Het voordeel van E-books ten opzichte van normale boeken is dat ze heel makkelijk zijn om mee te nemen.

Wist je dat je nu ook je favoriete magazine via een E-reader kan lezen? Readly is een online aanbieder van magazines en nu zelfs één maand gratis als je via Luisterboeken.net een abonnement neemt. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk meerdere boeken en magazines mee nemen op vakantie.

Een tweede voordeel is dat je ook een grote hoeveelheid boeken kunt downloaden op je E-reader en dat is natuurlijk ook veel beter voor ons milieu. Nog een bijkomend voordeel is dat bij het maken van de boeken er geen kosten van de drukkerij bij zijn gekomen. De E-books zijn daarom een stuk goedkoper dan de originele boeken. 


De beste E-Readers bestel je hier

Wij hebben uitgezocht voor jou wat de beste E-readers aanbieders zijn. De voordeligste aanbieders vind je hier voor jou overzichtelijk op een rij gezet.


Coolshop bestel E-Readers online


E-Reader shop van Bol.com

EreadersEreaders

Lees pareltjes via Bol.com

BoekenBoeken

BookSpot.nl is jouw website om boeken aan te schaffen

Bookspot.nl is een Nederlandse website die al sinds 1967 bestaat. BookSpot.nl is de grootste website in de boekenverkoop. Ze bieden boeken en E-books aan. Naast boeken en E-books bieden ze nog meer aan. Zo hebben ze een assortiment van meer dan 300.000 boeken, E-books, Dvd's, Cd's en zelfs games. Als je een E-book aanschaft bij BookSpot.nl hoeft het niet thuis bezorgd te worden. Je kunt gelijk het E-book downloaden en genieten van je favoriete boek. Een groot voordeel van BookSpot.nl is dat zij als enige partij kortingen mag geven op actuele Nederlandse boeken. Er is dus geen site waar je de boeken voordeliger kunt krijgen. 


Readly nu één maand gratis bij een proefabonnement online

Online je tijdschriften lezen is de nieuwe manier om jouw favoriete magazines te lezen op tablets en smartphones.

Er zijn inmiddels een aantal sterke spelers op de markt die deze online dienst aanbieden. Het motto van deze aanbieders is simpel: voorop lopen in de revolutie van digitale magazines. Hier hebben we de beste aanbieders voor jou op een rij gezet. Ons redactie team is onder andere erg gecharmeerd van Readly een Zweedse aanbieder met meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Abonneer je vandaag nog en ontvang je abonnement de eerste maand helemaal gratis en betaal daarna slechts €9,99 per maand voor al je favoriete magazines online.