• Alles over Luisterboeken
  • De beste Apps voor Luisterboeken
  • Kortingen op de beste luisterboeken
Home » De beste Luisterboeken Apps

Beste apps voor luisterboeken

Hier zetten we de beste Apps voor luisterboeken voor je op een rij. Luisterboeken.net zoekt tevens de beste aanbiedingen voor je uit en plaats deze overzichtelijk op een rij voor jou. Zo krijg je de beste deal van dit moment door luisterboeken.net op een presenteerblaadje aangereikt. 


Storytel nu twee weken helemaal gratis!

Storytel is opgericht in 2005 in Zweden. Sinds 2013 is het bedrijf ook actief in Nederland. Inmiddels hebben zij al meer dan 200.000(!) boeken beschikbaar. Er zit dus voor ieders smaak wat tussen. De app van Storytel is beschikbaar voor Apple en Android.

Je kunt boeken ook offline opslaan. Zo kun je ook zonder internet genieten van je favoriete boek. En de Storytel app heeft nóg een voordeel. Je kunt met meerdere gezinsleden tegelijk boeken luisteren.

Ook is het erg fijn dat je bij Storytel niet vast zit aan een lang abonnement. Het is heel makkelijk om op te zeggen. Je luistert nu zelfs twee weken gratis naar Storytel zonder verdere verplichtingen. De app heeft ook een handige functie voor als je kinderen hebt. Er zit namelijk een ‘kids mode’ in de app. Uw kinderen kunnen hierdoor alleen maar naar kinderboeken luisteren. Ze horen dus niet plotseling een eng verhaal waardoor ze je  weken wakker houden ;-) 


Luisterrijk direct luisteren naar jouw favoriete luisterboek!

Luisterrijk is een Nederlands bedrijf dat sinds 2006 actief is. Bij Luisterrijk download je een gratis app. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is een mp3-bestand downloaden op de website van Luisterrijk. Het is dus niet zo dat je moet wachten tot een CD gebrand is en geleverd wordt.

Je kunt bijna meteen genieten van jouw favoriete boek. Het voordeel van Luisterrijk is dat je een boek koopt. Je kunt het dus daarna ook aan een familielid uitlenen of zelf nog een keer lezen. Luisterrijk werkt met heel veel uitgeverijen samen.

Er is dus een heel groot aanbod van boeken. Luisterrijk heeft daarnaast ook een hele goede reputatie. De site heeft al 4 prijzen gewonnen. Ook hebben ze het Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft aan dat het veilig is om bij hun te winkelen.

Download de gratis App en maak kennis met het grootste platform voor luisterboeken in Nederland.


Download de gratis Bookspot App en ontvang een gratis luisterboek

Bij BookSpot houden ze ongelooflijk van boeken. Want wat is er mooier dan een boek? Bij elke passie, levensvraag en interesse past minstens één exemplaar. Er schuilt dus eigenlijk een lezer in iedereen.

Bij BookSpot vind je altijd het boek dat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht. Zij zijn dé online boekwinkel, maar eigenlijk nog net even wat meer dan dat. Cadeauzoekers, leestips, advies en meet & greets met auteurs maken BookSpot de beste plek om boeken te ervaren.

Hou jij net zoveel van boeken als Bookspot? Sluit dan BookSpot Premium af of word BookSpot VIP. Met BookSpot Premium krijg je extra veel voordeel. Je bestelling wordt bijvoorbeeld altijd gratis bezorgd. Je krijgt 10% korting op onder meer alle Engelstalige boeken, eBooks, films en series. En je hebt 99 dagen bedenktijd. Voor BookSpot Premium betaal je maar €0,99 per maand. Als je een beetje rekent, weet je dat je dat zo hebt terugverdiend.


Lees jij ook nog graag de beste tijdschriften?

Bol.com cadeaubon bij de leesmap via luisterboeken.net

Leesmap.nl is de grootste speler op de markt van leesmappen in Nederland. Jij hebt bij leesmap al een leesmap vanaf €4,60 per week. Indien  jij regelmatig 1 of meer tijdschriften koopt dan ben je met een leesmap veel voordeliger uit. Je ontvangt weekbladen zoals bijvoorbeeld Autoweek, Libelle, Margriet, Viva, Panorama, Prive, Donald Duck en nog veel meer voor een vaste en lage prijs per week.